MOGEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN?

Nadat Alle als werknemer 20 jaar ervaring heeft opgedaan in het schildersvak heeft hij het initiatief genomen om zelf een klein zelfstandig Schildersbedrijf te beginnen.

Voor velen was hij geen onbekende in het schildersvak heeft hij vaak een stuk vakwerk afgeleverd die 20 jaar.

De opening van ons bedrijf was dan ook op 1 februari 1996.

2 jaar later was Pieter van de Mavo in Siddeburen af, is toen samen met zijn vader en moeder in het bedrijf gekomen en zo ontstond de v.o.f. Pieter werkt dan ook alweer 21 jaar mee in het bedrijf.

Ook Nicole (Pieter zijn vrouw) werkt soms mee in het bedrijf naast haar eigen werk. Lina doet de administratie, Alle en Pieter verrichten alle schilder-, glas-, en behangwerk en we doen dit samen nog altijd met veel plezier.
De laatste jaren doen we ook alle voorkomende werkzaamheden om aardbevingsschade te herstellen en u kunt terecht bij ons voor waardevermeerdering woning HR++ isolatieglas.
 
Houtrot herstellen, klein timmerwerk, onderhoud en nieuwbouw, behang- en wandafwerking, onderhoudsadviezen en kleuradviezen zijn veel voorkomende werkzaamheden die wij voor onze klanten verrichten.
 
Wij leveren en plaatsen ook isolerende beglazing, enkel-, bewerkt- en gefigureerd glas en ook een goede glasservice zit u bij ons goed.
 
Alle en Lina zijn op 1 mei 2018 verhuisd van Noordbroek naar de Oudeweg 34 te Siddeburen. Het bedrijf blijft gevestigd aan de Zuiderstraat 34 A te Noordbroek waar Pieter met Nicole en kinderen woont, maar men kan ook terecht in Siddeburen voor alle vragen. We hebben dit gedaan om het bedrijf uit te breiden en ons schoolklasje van Ot en Sien te huisvesten. (Zie website Ot en Sien)

Ja, ik wil graag een goed advies over schilderwerk.

Adresgegevens

Oudeweg 34   |   Siddeburen
Zuiderstraat 34-A   |   Noordbroek

Contact

T. 0598 – 452557
E. info@schildersbedrijfalleblaauw.nl

Auteursrecht © 2023 Schildersbedrijf Alle Blaauw.